Maatwerk tafels

Totaalbouwen.nl biedt u nu ook de mogelijkheid om u te voorzien in maatwerk tafels. De tafels worden geheel naar wens handgemaakt. Totaalbouwen.nl kan helpen met uitwerken van een schets tot een technische ontwerp en dit ontwerp voor u realiseren.

Luxe steigerhouten tafel

Of een tafel nu binnen of buiten staat het is altijd een object wat een grote invloed heeft op de ruimte. Vandaar dat wij een tafel nooit als een standaard object zien, iedereen heeft een persoonlijke voorkeur en deze voorkeur is voor ons heel belangrijk bij het ontwerpen en maken van een tafel. U kunt bijvoorbeeld de voorkeur hebben om een tafel te voorzien van een hoogwaardige afwerken, waarin al het hout onder verstek is gezaagd en er geen schroef en verbinding zichtbaar is. Maar de keuze kan natuurlijk ook gaan naar een robuust uitziende tafel waarin de schroef verbindingen zichtbaar zijn, de stukken hout koud tegen elkaar zijn gezet. Dit komt vaak voor bij het maken van steigerhouten tafels.

Impressie steigerhouten tafel

Om de tafel het identieke karakter mee te geven wat in de ruimte verwacht wordt, kunnen de tafels in alle maten geleverd worden. Ook de afwerking van de tafel is naar wens te bepalen, denk hierbij bijvoorbeeld aan greywash, withwash, blankhout, transparant gelakt of volledig dekkend in een kleur. Dit alles maakt de tafel tot iets unieks. 

Luxe tafel

Een tafel wordt vaak als het verzamelpunt van het huis gezien. Vandaar dat een goede tafel belangrijk is. De tafel moet sterk zijn, degelijk en voldoen aan de eisen die u er aan stelt. Wij streven er dan ook naar om aan al deze eisen te voldoen en de tafel als kwalitatief hoogwaardig product af te leveren in de wensen zoals u deze heeft opgesteld

Handgemaakt

Indien u opzoek bent naar een tafel die volledig voldoet aan uw wensen, dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via info@toaalbouwen.nl