Bouwbedrijf Vroom

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

Bouwbedrijf Vroom specialiseert zich in exclusieve villabouw, en onderscheidt zich door het bieden van een totaalformule. Wij kunnen uw droomhuis namelijk ontwerpen, bouwen én inrichten. Zelfs de tuinaanleg kunnen wij voor onze rekening nemen.

Denkt u erover om uw droomhuis te laten ontwerpen en bouwen? Bouwbedrijf Vroom heeft een team van uitmuntende architecten, binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten in dienst die een eigen huis bouwen voor u tot een feest maken. Ze nemen u namelijk het regelwerk rondom de woningbouw uit handen, en houden rekening met al uw wensen en specificaties. Onze vakmensen kunnen voor u een eigen huis bouwen in een keur aan verschillende architectuurstijlen. Daarbij maken ze gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen die uw woning een klassiek of juist een modern karakter geven, of natuurlijk een combinatie daarvan.

Droomhuis bouwen
Als u uw droomhuis wilt laten bouwen, denk dan aan Vroom. Wij zijn een bedrijf dat optimale kwaliteit en service levert. Tegen een aantrekkelijke prijs kunt u uw droomhuis laten bouwen door de expert. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Vroom staat garant voor een totaalconcept. Wij kunnen alles wat komt kijken bij het bouwproces, van ontwerp tot oplevering, voor onze rekening nemen. Daarbij luisteren wij naar u. Zodat we ook echt uw eigen droomhuis realiseren. Wij gaan voor een tevreden klant.

Bedrijfsgegevens  
Aantalwerknemers: niet bekend
Werkgebieden: exclusieve villabouw, luxe villabouw, villabouw ontwerpen, bouwen, inrichten, tuinaanleg
   
Contactgegevens
Bouwbedrijf Vroom

Oldenzaalsestraat 123
7514 DP Enschede

Tel: 053 4364436
Fax: 053 430 60 66

www.vroombouw.nl/info/8/droomhuis-bouwen
info@vroombouw.nl