Over Totaalbouwen

Totaalbouwen.nl is een bouw gerelateerde website waar particulieren en bedrijven in de bouw elkaar vinden. Met een groot aanbod bedrijven, gepresenteerd in verschillende categorieën is Totaalbouwen.nl druk bezig met het creëren van een netwerk van bouw gerelateerde bedrijven welke interessant zijn voor de particuliere bezoeker.

Totaalbouwen.nl wil dat het vinden van een bedrijf sneller en eenvoudiger gaat. Door de overzichtelijke indeling gaat het vinden van het juiste bedrijf eenvoudig en snel. U kunt zoeken aan de hand van categorieën en u heeft bij iedere categorie gelijk een overzicht van de bedrijven. Door het bedrijf aan te klikken krijgt u niet alleen de contactgegevens van het bedrijf te zien maar krijgt u ook aan de hand van foto's en gegevens te zien wat het bedrijf u te bieden heeft.

Wilt u ook dat uw bedrijf weergegeven wordt op Totaalbouwen.nl neem dan contact met ons op. Alle bedrijven welke op Totaalbouwen.nl worden weergegeven, hebben hier toestemming voor gegeven. Wij plaatsen dus alleen bedrijven in overleg met het bedrijf zelf.

Met vriendelijke groet,
Totaalbouwen.nl