Ibbin

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

Stel je woning samen
IBBIN biedt diverse basiswoningen aan, die de klant naar eigen woonwensen kan invullen en/of wijzigen. Er wordt volgens traditionele, beproefde techniek gebouwd. Hierdoor ontstaat een robuuste, waardevaste en unieke woning.

Kortom: wij bieden u een betaalbare woning op maat!

Ontstaan
IBBIN is een onderdeel van de Lichtenberg Bouwgroep. De Lichtenberg Bouwgroep heeft een bouwhistorie van ruim 75 jaar! IBBIN staat voor Ik bouw betaalbaar in Nederland. Door de bewegingen in de huizenmarkt is IBBIN in het leven geroepen. De wensen van de opdrachtgever wegen zwaarder voor gemeentes en projectontwikkelaars.

Concept
IBBIN heeft een bouwconcept ontwikkeld voor zowel particulieren afzonderlijk alsmede CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap), gemeentes en projectontwikkelaars. IBBIN is in staat om een enkele woning te bouwen of een gehele wijk. Opdrachtgevers kunnen in de woonmodule hun eigen woning samenstellen. Of de woning nu vrijstaand, een hoek-, twee-onder-één-kap- of een tussenwoning is, stap voor stap stelt u met IBBIN uw eigen betaalbare woning samen. De meest voorkomende opties zijn in onze woonmodule verwerkt, u kunt hierbij denken aan: woningtype, uitbouw, garage, tuindeuren, gevelkeuze e.d.. U wordt tijdens deze stappen op de hoogte gehouden van de kosten. Zo blijft u binnen uw budget en wordt bouwen transparant.

Bedrijfsgegevens
Aantal werknemers:
Werkgebieden: particulieren woningebouw, CPO
  
Contactgegevens
Ibbin

Zuiderpolderweg 5a
1398 PM, Muiden

Tel: 0548 516363

website: betaalbaar bouwen
e-mail: info@ibbin.nl