4D architecten Nijkerk

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

Architectuur, passie en vakmanschap

Als architecten geven we ruimte aan de wensen en dromen van u als opdrachtgever. Ontwerpen en bouwen is intensief samenwerken. Dat vraagt om ‘chemie’, om een open opstelling van alle partijen. Daarom is de eerste ontmoeting, het eerste gesprek essentieel. Naast ‘de onderlinge klik’ zijn de randvoorwaarden belangrijk, zoals de bestaande context, bestemmingsplan, stedenbouwkundige  voorwaarden en een eventueel beeldkwaliteitplan. En natuurlijk het budget.
Duurzaam bouwen gaat voor ons verder dan ‘de energieprestatie van een gebouw’. 4D architecten staat voor de 4e dimensie. We ontwerpen tijdloos, gaan niet met elke modegril mee en bouwen flexibel, zodat meerdere functies mogelijk blijven. We kiezen voor duurzame materialen en detaillering. Zo behoudt het ontwerp een goede uitstraling in de tijd.

Iedere plek is uniek. Onze ontwerpen passen in de omgeving, bijvoorbeeld door een herkenbare basisvorm of door de materialen. We respecteren het verleden, maar hebben oog voor het hier en nu. Manoeuvreren op de scheidslijn tussen heden en verleden levert extra diepgang op.  Voor een goed en duurzaam antwoord op uw wensen en dromen is passie en vakmanschap nodig. De passie en vakmanschap van 4D architecten!

Bedrijfsgegevens:  
Aantal werknemers: 9
Werkgebieden: woningbouw (seriematig & particulier),
  verbouw & renovatie, interieur, verbouw monumenten, utiliteitbouw
 

Contactgegevens
4D architecten

Nieuwestraat 9
3861 AJ Nijkerk

Tel: 033 2471120

www.4Darchitecten.nl
nijkerk@4Darchitecten.nl