Bouwbedrijf Lichtenberg

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

Lichtenberg Bouwbedrijf ontwerpt uw woning met onze eigen huisarchitecten.
Uniek, dat woord past bij onze stijl van ontwerpen en bouwen van onze woningen. De woningen die Lichtenberg bouwt, zijn ontworpen met de kennis van onze huisarchitect. Elk ontwerp/ woning krijgt zijn eigen waarde en is gebaseerd op uw eigen wensen en budget. Door het stappenplan dat Lichtenberg hanteert nemen wij het gehele bouwtraject in eigen beheer.  Ontwerpen, adviseren en bouwen staat bij Lichtenberg garant voor een succes van uw droomwoning.

Uw ontwerp wordt uniek ontworpen, niets is standaard. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kracht van onze huisarchitecten.
Uw ontwerp krijgt een gevoel, de passie... en uiteindelijk wordt uw droom werkelijkheid. Deze drie begrippen moeten herkenbaar worden en naar voren komen in het nieuwe ontwerp.

Uw eigen huisarchitect.
Het realiseren van uw droomwoning begint met een goed gedetailleerd ontwerp, die wij met onze huisarchitect voor u verzorgen. Doordat Lichtenberg een selectie heeft met meerdere huisarchitecten, zullen wij ervoor zorgen dat uw wensen perfect aansluiten en herkenbaar zijn in het ontwerp van de huisarchitect. Wij staan voor: het eerste schetsontwerp dat ontworpen is door de architect, de beginfase is van uw droom die werkelijkheid wordt.

Lichtenberg Bouwbedrijf, waar ontwerpen, adviseren en bouwen samengaan.

Bedrijfgegevens
Aantal werknemers:
Werkgebieden: particulieren woningbouw
   
Contactgegevens
Lichtenberg Bouwbedrijf B.V.

Octaanstraat 5
7463 PM Rijssen

Tel: 0548 513663
Fax: 0548 519523

Website: huis bouwen
E-mail:   info@bouwbedrijf-lichtenberg.nl