Sipma Architecten

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

Sipma Architecten realiseert architectuur met een duidelijk karakter. Architectuur die een positieve bijdrage levert aan haar omgeving; die deel uitmaakt van die specifieke omgeving. Natuurlijke elementen zijn onderdeel van het ontwerpproces en zijn mede bepalend voor de concepten. We streven er naar deze elementen steeds optimaal te benutten en bij te laten dragen aan het ontwerp en het uiteindelijke gebruik. De zon bijvoorbeeld, als warmtebron via gevelopeningen en andere slimme vondsten.
We streven naar gebouwen waar de omgeving trots op is. Gebouwen die ook door de jaren heen kunnen anticiperen op onvoorziene en onbekende behoeften en daarmee generaties kunnen overleven.

Communicatie speelt een centrale rol. Door de kleinschalige opzet van ons bureau hebben wij altijd, ieder project weer, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgever. Gedurende het hele bouwtraject vindt overleg plaats met de opdrachtgever en staan de uitgangspunten, de wensen en belangen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie de klant te bieden heeft, centraal.
Het ontwerpproces start altijd met een analyse van het programma van eisen, de locatie en de idee