STUDIO'OW Interieurontwerp

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}
"De kracht van een interieur schuilt in rust, niet in poespas en blabla."
Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair. Ook de binnenhuis architectuur zorgt er uiteindelijk voor dat een woning, kantoor- of bedrijfsruimte voelt als een tweede huid.
De binnenhuis architect van Studio'OW buigt zich eerst over het totaalplaatje, waarbij uw wensen voorop staan. Zo komen we samen tot de kern. Soms wordt besloten tot een rigoureuze verbouwing, soms kan het maken van een extra zichtlijn al zeer veel doen.
Om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, kunnen wij indien gewenst ook de styling, kunst, beplanting en de inrichting van de tuin verzorgen. Zowel op creatief, technisch als organisatorisch niveau zijn wij uw enige aanspreekpunt. Voor de uitvoering maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van vakmensen en ambachtslieden. We nemen u het werk uit handen en zien erop toe dat het papieren ontwerp uiteindelijk perfect vertaald wordt.

Visie           
"We ontwerpen en realiseren projecten van hoge kwaliteit, en natuurlijk mogen we als onderneming geld verdienen. Maar bovenal begint het bij de liefde voor het vak. Wij willen projecten afronden waar iedereen blij van wordt. Dat zijn vanzelfsprekend onze opdrachtgevers maar zeker ook de mensen van Studio'OW. Onze passie en enthousiasme willen we delen met onze opdrachtgevers zodat