Waterspecialist

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}
Eco Match Zuid is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterbehandelingssystemen. Dit omvat waterontharders en omgekeerde osmose.

Onze waterontharders werken op het principe van ionenuitwisseling. Dit houdt in dat kalk en magnesium ( de veroorzakers van aanslag ) worden verwijderd uit het water. De harskolom wordt gespoeld met een zoutoplossing. Eco Match waterontharders kenmerken zich doordat ze zeer weinig zout gebruiken.
Een waterontharder biedt veel voordelen. Het vergemakkelijkt uw schoonmaakwerkzaamheden. Zacht water op uw huid is een weldaad. Ontkalken van apparatuur is niet meer nodig. Bovendien bespaart u 50-75% op schoonmaak en persoonlijke verzorgingsmiddelen.
Plaatsing vaak in de kruipruimte, meterkast, garage of bijkeuken.
Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u graag naar onze website.

Omgekeerde osmose wordt toegepast als men zuiver water wil, waaruit alle bestanddelen zoals bacteriën, virussen, nitraten en medicijnresten zijn verwijderd. Het water wordt eerst over een 5-traps filtersysteem geleid. Deze filters verzamelen alle bovengenoemde bestanddelen waardoor 99,8% zuiver water over blijft.  Ideaal als u gezond drinkwater wilt, voor het zetten van koffie en thee en om kalkvrij en streeploos schoon te maken. Meestal in te bouwen in een keukenkastje.

Wij informeren u graag!
  
Contactgegevens
EcoMatch Zuid

Duke Ellingtonlaan 34
4462 LK, Goes

Tel: 0113 323523 / 06 57324260

www.water-specialist.nl
info@water-specialist.nl