Debouwmarktshop.nl

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}
Debouwmarktshop.nl is dé online bouwmarkt van Nederland. Via de webshop vindt u tal van professionele bouwmaterialen tegen de scherpste prijzen. Mocht u daar vragen over hebben of hebt u liever een offerte op maat? Dan staan wij voor u klaar!

Het concept:
Debouwmarktshop.nl zag in 2009 een behoefte aan transparantie (prijzen & voorwaarden), service en kwaliteit bij zowel zakelijke als particuliere afnemers van bouwmaterialen. Prijzen waren lastig te vinden in het openbaar, service stond vaak niet voorop en de kwaliteit van de materialen was lastig te beoordelen. Naar aanleiding van die behoefte is Debouwmarktshop.nl begin 2010 gestart!

De webshop van Debouwmarktshop.nl voorziet in de behoefte aan transparantie. De prijzen voor tal van materialen zijn in de webshop vermeld en direct te bestellen. Qua service blinkt Debouwmarktshop.nl uit. Wanneer er behoefte is aan deskundig advies en / of een offerte op maat voor grotere aantallen en totale verbouwingen dan zorgen wij voor een snel en duidelijk antwoord. Contact leggen kan overigens op meerdere manieren. Wij staan telefonisch, via de chat, de mail en ook op kantoor voor u klaar. De koffie staat overigens klaar wanneer u een bestelling het liefst persoonlijk bespreekt.

Tot slot levert Debouwmarktshop.nl enkel professionele materialen van A-merken. Materialen die al bekend zijn in de professionele bouwwereld, maar nu dus ook te koop zijn voor de particuliere markt.

Huisvesting & Locatie:
Debouwmarktshop.nl is gevestigd in Vught. Ons team zorgt er vanuit dit kantoor voor dat uw bestellingen en vragen naar wens worden geleverd en beantwoord. Naast het kantoor is een magazijn gevestigd. Hier kunt u van maandag t/m zaterdag materialen afhalen (op afspraak). Tevens werken we landelijk samen met partners waardoor het, in veel gevallen, ook mogelijk is elders in het land af te halen. Uiteraard leveren we de materialen ook graag bij u thuis of op het bouwproject af!

Waarom materialen kopen bij Debouwmarktshop.nl?

Een belangrijke factor is natuurlijk de lagere prijs. Doordat we in verhouding tot anderen lagere kosten hebben, kunnen we lagere prijzen aanbieden dan het gemiddelde prijsniveau in de markt. We bieden echter méér dan alleen lagere prijzen. Iedere dag weer gaan we ervoor om iedere klant perfect te bedienen. Duidelijkheid, snelheid, kwaliteit en vrijblijvendheid staan voorop. Zo informeren wij u graag eerst volledig over de prijs, voorwaarden en levertijd alvorens u tot betalen hoeft over te gaan en we schakelen snel zodat u nooit lang op antwoord hoeft te wachten. Tevens checken we na iedere levering of dat alles naar wens is geweest.
Dat vinden wij namelijk belangrijk!

Wij hopen u hiermee een beeld te hebben gegeven van Debouwmarktshop.nl. Mocht u toch nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Veel Klusplezier!

Openingstijden Kantooruren
Maandag: van 09:00 tot 21:00
Dinsdag:           van 09:00 tot 21:00
Woensdag: van 09:00 tot 21:00
Donderdag: van 09:00 tot 21:00
Vrijdag: van 09:00 tot 21:00
Zaterdag: van 09:00 tot 13:00
Zondag: Gesloten
   
Contactgegevens
Debouwmarktshop.nl

Industrieweg 5F
5262 GJ Vught

Tel: 073 6843995

www.debouwmarktshop.nl
info@debouwmarktshop.nl