Casa Feliz

Naar het overzicht

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de tweets.

 

Interieuradvies
Casa Feliz is gespecialiseerd in sfeervol  interieuradvies en het begeleiden van particuliere en zakelijke interieurprojecten. U kunt bij Casa Feliz terecht voor advies, ontwerp en projectbegeleiding bij de inrichting of verbouwing van uw woon- of werkruimte. Vanaf het indelen en aanpassen van de ruimte tot en met de styling: uw wensen worden vertaald naar een functioneel en sfeervol interieur.

Projectbegeleiding
Voor het begeleiden van uw verbouwing, aanspreekpunt voor aannemer of architect met betrekking tot uw nieuwe interieur.

Realisatie inrichting
U kunt Casa Feliz inschakelen voor het realiseren van de complete inrichting van uw woon- of werkruimte. Raamdecoratie,  wanddecoratie, meubels en woonaccessoires; uw huis wordt uw thuis!

Interieuradvies aan Huis
Dit advies bestaat uit een ca. 3 uur durend interieuradvies bij u thuis, waarbij u ter plekke wordt geadviseerd over o.a. de meubelopstelling, kleurgebruik, vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting en woonaccessoires. Met dit advies heeft u snel een inspirerend advies voor een sfeervolle inrichting van uw woonruimte.

Kleuradvies
Kleur is persoonlijk en kan van invloed zijn op uw stemming. Binnen een interieuradvies is het kleurenplan van essentieel belang. Met het toepassen van kleur kunt u op een eenvoudige wijze uw interieur veranderen en zo de door u gewenste sfeer en uitstraling bereiken. Maar welke kleur kiest u? Als u op zoek bent naar advies over het kleurgebruik in uw woning of bedrijfsruimte biedt dit kleuradvies uitkomst. Casa Feliz helpt u graag bij het creëren van een sfeervolle woon- of werkomgeving die bij u past.

 
Bedrijfsgegevens     
Aantal werknemers:  1
Werkgebieden: interieurontwerp, interieuradvies, interieurstyling, particulier, zakelijk, retail, verbouwing, inrichting
     
Contactgegevens
Casa Feliz

Kastanjelaan 54
1185 KB Amstelveen

Tel: 06 81617125

www.casafeliz-interieur.nl
info@casafeliz-interieur.nl