Studio InterieurZ

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

Interieurontwerper Inge Zwan van Studio InterieurZ werkt zelfstandig en onafhankelijk. Zij onderscheidt zich door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, beton, steen, glas, staal. Waar mogelijk wordt naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen gezocht. Indien mogelijk en gewenst wordt zoveel mogelijk de relatie gelegd tussen exterieur en interieur.

Werkwijze
Elk interieurontwerp is maatwerk. Daarom zijn de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de ruimtes van essentieel belang. Na uitgebreide inventarisatie tijdens een persoonlijk gesprek volgt een doordacht en persoonlijk interieurontwerp. De prijs is afhankelijk van de omvang en de gewenste begeleiding bij het project.

Het streven is binnen het budget te blijven in een continue afstemming met de wensen van de opdrachtgever. Opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

Studio InterieurZ streeft naar kwaliteit en werkt daarom samen met aannemers, bouwkundigen, andere architecten en deskundigen om de opdrachtgever een optimaal advies te geven en zo tot een perfect resultaat te komen.

Bedrijfsgegevens
Aantal werknemers:  1
Werkgebieden: interieurstyling, Verkoopstyling

Contactgegevens
Studio InterieurZ

Steenmaatsdijk 2
8425 SJ  Langedijke

Tel: 06 42759291

www.interieurz.nl
studio@interieurz.nl