Touch & Styling

Naar het overzicht

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de tweets.

Touch & Styling
Touch & Styling is gespecialiseerd in het stylen en re-stylen van woningen en bedrijfsruimten. Bent u toe aan verandering van uw interieur, een andere sfeer in uw woning of bedrijf, wij geven u graag een advies op maat d.m.v. een kleur plan, het vervangen van meubels en/of accessoires of het opnieuw indelen van uw woon/werk ruimte. Of we nu gaan voor een nieuw interieur of voor een gerestylde ruimte wij zorgen altijd voor een sfeervol, harmonieus en eigentijds geheel met een eigen persoonlijke Touch in uw interieur.

Bouwbegeleiding
Touch & Styling helpt u als particulier/ aannemer/projectontwikkelaar met het uitzoeken van keukens, badkamers en alles wat een renovatie met zich meebrengt om de verbouwing/verkoop/verhuur van een woning tot een succes te maken. Interieurstylist en bouwbegeleider Joke Vlasblom heeft grote successen weten te behalen in het begeleiden van verbouwingen en renovaties.

In 2011 heeft Woonvisie Makelaars mede dankzij de succesvolle samenwerking tussen Touch & Styling het Woongold Label opgericht. Onder dit label worden hoogwaardig gerenoveerde turnkey woningen verkocht. De woningen die door de samenwerking met Touch & Styling in 2011/2012 en 2013 zijn opgeleverd en zijn voorzien van het woongold label, hebben dan ook niet lang in de verkoop gestaan. De meest recent verkochte woningen zijn zelfs al voor de oplevering (tijdens de renovatie) verkocht. Een aantal van deze woningen zijn te bekijken in de portfolio/projecten, op de website van Woongold, en op onze sociaal media pagina,s facebook, twitter, en pinterest daar plaatsen we veel foto,s van voor tijdens en na de renovatie.

Touch & Styling kan zorg dragen voor het ontwerpen van een nieuwe indeling van uw woning, keuken en/of badkamer, ook begeleiden wij u graag bij de aanvraag van offerte,s en de aankoop van een keuken en/of badkamer. Mede door de speciale prijs afspraken en fijne samenwerking met onze vaste keuken en sanitair leveranciers o.a. Kvik keukens Barendrecht, Mandemakers DSM groep/Woonexpress, Sani-Dump vestigingen Roosendaal, Bergen op Zoom, Tapijt/Project inrichters Uniek Wonen Bergse Dorpstraat 14 Rotterdam-Hilgersberg, Bouwer Tile Company Barendrecht groothandel in tegels, mozaiek en natuursteen, Jan Groen tegels Blijswijk en sinds kort (trots) de design hoge kwaliteit keukens van SieMatic kunnen wij aantrekkelijke offertes voor u verzorgen. Deze vaak tijdrovende werkzaamheden/onderhandelingen neemt Joke Vlasblom van Touch & Styling u graag uit handen, zij kan u inspireren, overal bij helpen, veel tijd besparen en zekerheden geven, uw project wordt niet duurder, wel beter. U heeft tijdens het gehele traject iemand naast u staan, die de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich neemt, deze partijen aanstuurt en controleert. Hierdoor kan er efficiënt worden gewerkt en worden kosten bespaard. Op deze manier verloopt een bouwproject soepel en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Voor ieder beschikbaar budget is een mooi resultaat realiseerbaar.
   
Bedrijfsgegevens     
Aantal werknemers: 1
Werkgebieden: Interieurstyling, Bouwbegeleiding, Vastgoedstyling
  
Contactgegevens
Touch & Styling

Tel: 06 51239734

www.touchenstyling.nl
info@touchenstyling.nl