Lichtpunt Nederland Breda

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}

U bent van harte welkom bij Lichtpunt Nederland! Licht is bepalend voor hoe u zich voelt in de ruimte waarin u zich bevind.
Het is al bijna 40 jaar onze missie om uw levensgenot te verhogen door goede verlichting te leveren. Wij voorzien u graag in advies en halen zelf veel plezier uit ons werk wanneer we zien dat mensen hun huis of bedrijf goed en mooi verlicht hebben. In ons assortiment treft u betaalbare lampen aan van degelijke kwaliteit.

Als consument kunt u uiteraard in 1 van onze winkels terecht voor decoratieve verlichting. Wij bieden echter ook een speciale service voor bedrijven; met name aan zelfstandige installateurs en interieurontwerpers. Onze eigen groothandel kan u helpen aan onderdelen van lampen, bijna 30.000 verschillende lichtbronnen: van de vertrouwde gloeilamp tot het lampje in de oogmeetapparatuur van het ziekenhuis. Ook voor los glas en schakelmateriaal zoals dimmers en transformatoren kunt u bij ons terecht.
Verder kunt u bij ons een lamp op maat laten maken maar ook lampenkappen waarbij u zelfs keuze heeft uit 250 stoffen in allerlei modellen.
Wij werken veel met Nederlandse fabrikanten die een hoge kwaliteit lampen maken die nog ambachtelijk in Nederland worden vervaardigd.

Veel inrichters en installatiebedrijven vragen ons om mee te denken voor geschikte lampen of lampen in een bepaalde stijl die hun klant graag wenst. U hoeft dan zelf niets te doen want wij zoeken het voor u uit en bieden u diverse alternatieven die u aan uw klant kunt voorleggen. Wij bieden u een hoge service aan en denken graag met u mee.

Contactgegevens
Lichtpunt Nederland Breda

Lange Brugstraat 47
4811 WP Breda

Tel: 076 5212821

www.LichtpuntNederland.nl
info@LichtpuntNederland.nl