Totaalbouw zeeland

Naar het overzicht

{module:"Twitter",username:""}
Totaalbouw Zeeland is een dynamisch bedrijf met een aantal specialismen. Dit zijn onder anderen : Kasten op maat, standbouw, interieurbouw en RVS balustrades. Naast deze specialismen bieden we ook een totaalpakket aan van bouwgerelateerde activiteiten inclusief de begeleiding hiervan.
Wij hebben door de jaren heen een trouwe groep positief ingesteld vakmensen om ons heen verzameld die alle facetten van de bouw beheersen en die dagelijks streven naar het hoogst haalbare.
Wij kenmerken ons door de veelzijdigheid van onze activiteiten en de diversiteit aan opdrachten. Totaalbouw Zeeland, niet te groot voor het kleine en niet te klein voor het grote !

Door de samenwerking met andere bedrijven kunnen we een totaalpakket leveren, wat als voordeel heeft dat er voor het gehele traject maar één aanspreekpunt is. Doordat we vanaf het begin tot het eind bij het project betrokken zijn, zullen de faalkosten aanzienlijk lager zijn zodat we tegen scherpe prijzen kunnen (ver)bouwen en de kwaliteit kunnen waarborgen.
Totaalbouw Zeeland richt zich naast de specialismen ook op verbouw, nieuwbouw en onderhoud voor bedrijven, vastgoedbeheerders, architecten, particulieren, horeca, kerken, winkels, instellingen en scholen. We zijn multidisciplinair en hebben ruime ervaring om te werken voor bovenstaande doelgroepen.
   
Bedrijfsgegevens
Aantal werknemers: 1
Werkgebieden: woningbouw, utiliteitsbouw, kerken, winkes, instellingen, scholen
   
Contactgegevens
Totaalbouw Zeeland b.v.

Tel: 06- 81101097

www.totaalbouwzeeland.nl
info@totaalbouwzeeland.nl